Zo werkt het

U stuurt de gegevens, wij doen de rest. Bookkey regelt al uw financiële zaken van salarissen tot jaarrekeningen. Daarnaast geven onze professionals deskundig advies om uw bedrijf te laten groeien. U maakt gebruik van onze handige online software, met gemak regelt u daardoor verschillende zaken binnen uw bedrijf: van verlofaanvragen tot facturatie.

24/7 zijn wij bereikbaar voor advies en vragen, ook schuiven wij regelmatig bij u aan om de stand van zaken te bespreken. Én dat alles voor een vast bedrag per maand, geen onverwachte kosten dus.


Bookkey biedt u:

Eenvoudig en snel een overzicht van al uw financiële gegevens, zoals begrotingen, liquiditeitsprognoses en kerngetallen. Onmisbare informatie voor het management.

24/7 uur service en advies. Niet morgen, maar vandaag handelen wij uw zaken af.

Gemak. U stuurt de gegevens, wij doen de rest. Onze handige IT-tool kunt u voor uiteenlopende zaken gebruiken; van verlofaanvragen tot facturatie.

De afhandeling van uw belastingzaken. Daarnaast kunt u uw belastingaangiftes altijd en overal inzien via het digitale archief.

Direct contact en de mogelijkheid tot het maken van een afspraak. Via online face-to-face contact beantwoorden wij uw vragen direct en zijn wij altijd bereikbaar.

Uw persoonlijke adviseur die al uw financiële zaken regelt. Van BTW-aangifte tot CRM en van digitaal archief tot facturatie.

Een online digitaal archief met al uw boekstukken en financiële informatie, onder een knop. Voor u 24/7 beschikbaar en altijd up-to-date.

Specialisten op elk gebied. Zo bent u altijd verzekerd van passend en deskundig advies. Hiervoor werken wij samen met Fiscount.


Bookkey werkt samen met verschillende eersteklas partners met een bewezen staat van dienst. Voor u betekent dat: handig alles onder één knop en gelijk inzicht in uw financiële situatie.


Maak nu een afspraak!